• This topic is empty.
  • Autor
    Wpisy
    admin
    Keymaster

No, dzisiaj mnie tak zaoraliście z tym kontem bankowym (pisałem do skarbowego prośbę o rozłożenie na raty, to mnie zablokowali konto i mam minus 5 tysięcy złotych). Wiadomo, że jak napiszesz do skarbowego w sprawie rozłożenia na raty, to mało zawału nie dostaniesz. Moim zdaniem akcja zorganizowana – gdzie diabeł nie może tam feministki pośle. Spoko, chcecie się kopać, to się pokopiemy…

Jak wygląda sprawa z prostytutkami? Nie całuj się z nimi, bo złapiesz syfa, sex tylko w gumie, albo wcale, bo jak pęknie to syf prawie murowany to wygląda tak :

Zrozum ja Ci nie bronię, ale może najpierw powinieneś spłodzić zdrowe dziecko dopiero potem ryzykować, albo masz to gdzieś to proszę bardzo, doga wolna

Nie mniej sprawa jest taka, że ja nie mam nic do prostytutek, ale znów muszę Was osłabić za to, że zablokowaliście mi konto. Nie ładnie się zachowaliście

parę dziewczyn z czaterii

PaniStarszą to spoko babka. Lubię ją. Ma zakaz chyba spotykania się ze mną. Nie wiem. Często bywa w 5 zaślepce :D. Tutaj w dyskusji ma nick BrejkamRule

Druga to LadyLazy. W zasadzie fajna, ale miała podobno sprawę o rozwód z powodu zdrady i to takiej, że się prostytuowała i się mąż dowiedział. Czy tak było? nie wiem

Ostatnia to Nadia. Sam się z nią spotkałem nad zalewem, ale niczego z nią nie robiłem. Nadia używa teraz nicka Klaudia w różnych postaciach

Ostatni jest facet ErNeD lub teraz EnD. Zna się z Darią (podobno), która była modelką i która była opisana w ramach akcji w klubie Pana Mirasia. Podobno jest dilerem, nie wiem. Może jest alfonsem, nie wiem, takie doszły mnie słuchy, to wynikało z tego co przeczytałem

Drugie zdjęcie prawdopodobnie fałszywe, pierwsze prawdziwe, W drugiem zdjęciu zapewne kradnie tożsamość innej kobiety. Nadia się na mnie obraziła. Trudno, mogliśmy się zakolegować Nadia, ale wolałaś trzymać z układem radomskim i się ze mną ne spotykać. Rozumiem. Zatem skoro się nie spotkamy, opłaca mi się bardziej opisać to w tej sytuacji. Wybacz

Czaterię przejął Solorz. Na czaterii dzieją się takie rzeczy (oczywiście czateria jest częścią grupy interia, którą przejął Solorz, ale na czaterii takie rzeczy się dzieją. może ten czat należy zamknąć). Wiesz… skoro te osoby odcinają mnie od pieniędzy ja muszę odcinać ich od zysków z prostytucji

W ramach projektu 8 marca będą kolejne wpisy

Aha, większość prostytutek z Roksy i Odlotów przeszło na Tinder https://www.youtube.com/watch?v=9xbUMuGPlB0&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwykop.pl%2F&feature=emb_logo

• Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Przejdź do paska narzędzi