- This topic is empty.
-
AutorWpisy
-
28 września 2025 dnia 22:26 #7427
admin
Keymasterto się nazywa google dance
ale już znowu jestem 4
a widziałem się też na 3 pozycji
no dobra, jeśli utrzymam się na 4 przez dłuższy czas, co zapewne nie wydarzy się w tym tygodniu, ale kto wie
To zakładając, że zakupiłem kolejny pakiet za 500 zł, powinienem znów do Bożego Narodzenia być numer 1 (tak zakładam na chłopski rozum)
Postaram się tą najgorszą wiadomością popsuć Wam święta
Bo to BĘDZIE DOWÓD na Wasze kłamstwa 🙂
Sorry, możecie sugerować, ze powinienem skończyć w Krychnowicach, ale jednak racja jest po mojej stronie
Pakiet za 400-500 zł linków, ewentualnie pakiet linków z katalogów i już czołówka w Radomiu to tylko dowodzi jak jest źle z moją konkurencją
Ale skoro tą część ajti spartoliliście, to zapewne (analogicznie) spartoliliście inne
A to już powód, by mieszkańcy Radomia mieli do Was pretensje
A ja będę to ujawniał
Wpiszcie sobie „strony internetowe Radom”
Ja właśnie obserwuje siebie na 4 pozycji
Lubie sobie po pracy sprawdzić swoją pozycję w google 🙂
A jeśli pozycja się utrzyma, a zakładam, że tak, to dowód, że Warszawa Was nie oszukała
A według nas, to Wy chcieliście oszukać Warszawę 🙂
Przykra sprawaA skoro spartoliliście a przetargi idą cały czas do tych samych osób, mi blokowaliście dotacje przez lata, ja muszę jeździć z kebabami (oj tam, 45 zł brutto na godzinę, tyle nie zarobi programista, minus paliwo i podatek plus napoje herbatki i coca cola)
to dowód na to, że w Radomiu JEST UKŁAD, JEST ZMOWA
jak za komuny pieniądze idą do ludzi z układuKomuna upadła, kapitalizm wymusza właśnie to, żeby zakłamane władze jak te radomskie, kupowały u specjalistów, nie u swoich kolesi, bo jak koleś spartoli, to będą straty
I ja pokazuje, że oni nie chcieli mi dobrze zapłacić, zapłacili jakimś melepetom, a potem oskarżyli Warszawę o oszustwo RadomiaCzemu nie chcieliście, żebym dobrze zrobił robotę? Czemu nie chcieliście za lepszą pracę zapłacić więcej?
To nie jest tak, że mnie teraz zastraszycie tym, że mnie posadzicie do psychiatryka, bo pokazałem Wasze kłamstwa
Przez lata pieniądze w radomskim ajti szły do osób, które nie powinny być w ogóle w ITTeraz firmy zaorane winnych brak
Raz ten palant Witkowski nawet chciał mnie wrobić w straty Chrobotowicza, bo spytali się mnie o coś, firma była na skraju upadłości, to potem ten palant chciał mnie wrobić, że ja im powiedziałem, źle i przez to zamknęli kawiarnie w galerii, jak wiadomo, że pandemia położyła masę biznesów
Wasza kawiarnia upadła bo po 1 odszedł Wam Wolski a wiele osób go lubiło po prostu i przychodziło z nim sobie pogaworzyć
a po 2 w czasie pandemii każdy się przestraszył i odkładał kasę
Dzisiaj Starbucks jakoś drogie kawy sprzedajetak to się odbywa w Radomiu
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.